LV | EN
Nosaukums (latviešu):
Vidzemes televīzijas materiāli
Autors:
Autors nav zināms
Resursa virstips:
Kustīgs attēls
Resursa tips:
Video


Metadati

Nosaukums (latviešu):
Vidzemes televīzijas materiāli
Autors:
Autors nav zināms
Fiziskais raksturojums (latviešu):
180 min.
Fiziskais datu nesējs:
DVCAM videokasete
Oriģināla turētājs:
Vidzemes televīzija
Pieder kolekcijai:
Reģionu televīziju videodokumenti - Nav autora (Kolekcija)
Saturs (latviešu):
ŠIS IR MĀKSLĪGĀ INTELEKTA VEIDOTS KOPSAVILKUMS, UN TAJĀ VAR BŪT KĻŪDAS VAI NEPRECIZITĀTES. Ievads un ciemošanās pie Pieveca Jetingsona Amatas novadā (00:00:00); Šašlika gatavošana ar medus un sojas marinādi (00:00:28); Iepazīšanās ar bišu saimniecību un medus ražošanu (00:00:49); Vistas stilbiņu sagriešana un marinēšana (00:01:25); Medus izmantošana dažādās gaļās marinādēs (00:02:39); Pieveca Jetingsona darbs Cēsīs un sociālā palīdzība (00:02:58); Iepazīstināšana ar palīgiem (00:04:38); Zemeņu krējuma vanagas mērces gatavošana (00:05:02); Apmeklējums pie Amatas upes un medus ražotnes apskate (00:12:18); Šašlika cepšana un sviesta baltmaizes gatavošana (00:16:47); Apmeklējums pie Andreja Gluhova Valmierā (00:25:55); Vistas gaļas sacepuma gatavošana (00:26:29); Skolas direktora darba ikdiena (00:27:38); Salīdzinājums ar dzīvi Ukrainā (00:29:16); Integrācija un latviešu valodas lietojums Valmierā (00:30:22); Sēņu sautējuma un sacepuma gatavošana (00:32:18); Andreja ceļš uz skolotāja amatu (00:33:24); Sēņošana mežā un skolas divvalodīga apmācība (00:35:08); Sacepuma gatavošanas beigu posms (00:36:48); Skolas tradīciju saglabāšana un to apvienošana (00:43:58); Apmeklējums pie Viktora Litaunieka Alūksnē (00:52:04); Foreles pagatavošana ar grilu (00:56:14); Foreles sagatavošana cepšanai (00:58:19); Pilsētas domes priekšsēdētāja darbs un dzīve laukos (00:58:32); Ceļš no lauksaimniecības uz skolu un politiku (01:01:11); Garšvielu un zaļumu pievienošana zivij (01:02:02); Maizes cepšana pēc latviešu maiznieka tradīcijām (01:04:55); Podiņu sacepuma gatavošana (01:06:45); Podiņu sacepuma gatavošana un garšvielas (01:08:51); Podiņu sacepuma cepšana un kartupeļu sagatavošana (01:10:41); Gruzijas vīna degustācija (01:12:16); Liepkalna maizes cepšana (01:13:56); Apmeklējums pie Māra Āboltiņa Valmierā (01:16:53); Tomātu un mocarellas salātu gatavošana (01:24:12); Valmieras Baleta iepirkšanās centra dibināšanas gads (01:25:28); Centra darbības rezultāti pirmajā gadā (01:25:55); Ekonomiskās krīzes ietekme uz tirdzniecību (01:27:04); Māra pieredze un ceļš uz tirdzniecības centra vadību (01:27:22); Garšvielu pievienošana tomātu salātiem (01:30:50); Studentu dzīve Vācijā (01:31:15); Brizellu gatavošana kopā ar liellopa gaļu (01:31:54); Studentu dzīves pieredze Vācijā (01:33:28); Salu un piparu pievienošana gaļai (01:33:55); Otrā ēdiena gatavošanas procesa sākums (01:36:15); Tomātu, mocarellas un baziliku salāti (01:37:15); Apmeklējums pie Cēsu deputātiem (01:38:36); Līdakas filejas pagatavošana (01:42:19); Apeļošanās ar makšķernieku iekārtu (01:45:08); Zivju ķeršana un gatavošana mežā (01:50:45); Jēdziena izpratne par cope (01:52:04); Zivs tīrīšana un filejas gatavošana (01:52:53); Apmeklējums pie Valmieras skautu vadītāja Ulda Jansona (01:53:16); Zivju gatavošana un vīna degustācija (01:53:55); Iepazīšanās ar Uldi un skautu darbību (01:54:15); Zivs gatavošana un saruna ar vietējo jēgeru (01:54:40); Maizes cepšana pēc latviešu maiznieku tradīcijām (01:57:38); Skautu uzdzīvošana un uguns pielaišana (01:57:56); Kāpēc izveidojis šīs skautu kustības (01:58:01); Izvērtēšana. kāda tad ir loma skautu nodarbībā (02:00:00); Līdaku filejas sagatavošana (02:04:19); Apmeklējuma gandarījums un ietekme uz dzīvesveidu (02:04:37); Skautu meža zupas gatavošana (02:06:03); Ulda saistība ar skautu kustību (02:08:40); Kartupeļu pievienošana zupai (02:11:35); Gatavošanās skautu maizes gatavošanai (02:13:58); Piena pievienošana meža zupai (02:14:12); Skautu maizes gatavošanas process (02:16:05); Apskats par skautu tradīcijām (02:16:17); Zupas gatavošana un saruna par gaidāmo jubileju (02:17:13); Kas ir skauti un kādas viņu vērtības (02:17:31); Gandrījums par paveikto darbību un jaunie mērķi (02:20:04); Iepazīšanās ar skautu nometnes vadītāju Uldi (02:25:38); Sīpolu pievienošana un skautu nometņu organizēšana (02:30:13); Zupas gatavošana un saruna par skautu atbildību (02:33:09); Skautu ēdienu un maizes gatavošana (02:35:08); Līdaka tiek sagriezta gabalos (02:37:09); Saruna par Ulda vaļaspriekiem (02:37:10); Saruna par skautu audzināšanu (02:40:40); Skautu nometnes pasākumu vērtība (02:41:16); Sāls un citu garšvielu pievienošana meža zupai (02:41:53); Tomātu un zaļumu pievienošana zupai (02:42:41); Iepazīšanās ar skautiem (02:50:16); Zupas degustācija (02:50:30); Liepkalna maizes cepšanas procesa demonstrācija (02:50:43); Apmeklējums Valmieras vidusskolā par skolas formām (02:50:52); Skautu nometnes noslēguma ceremonija (02:51:44).
Izveidošanas datums:
28.09.2024
Labošanas datums:
15.01.2025
APLIS autortiesību statuss:
Aizsargāts ar tiesībām
APLIS piekļuves tiesības:
Šo darbu aizsargā autortiesības un/vai blakustiesības. Šo darbu var brīvi lietot personiskai lietošanai, zinātniskam pētījumam vai pašizglītībai. Citiem izmantošanas veidiem jāsaņem tiesību subjekta (-u) atļauja.
APLIS tiesību paziņojums:
Ir aizsargāts ar autortiesībām — komerciālā apritē neesošs
APLIS piekļuves paziņojums:
Pieejams tīmeklī (bez iespējas lejupielādēt)
Resursa virstips:
Kustīgs attēls
Resursa tips:
Video
URI:
https://dom.lndb.lv/data/obj/1376220
RDF dati | XML dati

Pieejamās datnes

Nosaukums Apraksts Izmērs Hash Piekļuves statuss
1. REGV_VALMIERA_03_34.JPG 4.71 MB 5db185751b7ec0a53cc96536a4077709 Lejupielādēt Atvērt
2. REGV_VALMIERA_03_34_SD-HQ.mp4 1.69 GB 0028a01f490867355b5bb7773da8e5dc Lejupielādēt Atvērt

Tehniskās datnes

Nosaukums Apraksts Izmērs Hash
1. REGV_VALMIERA_03_34_SD-LQ.mp4 618.41 MB 59de221488f5c58db3743afb88d4224c
2. REGV_VALMIERA_03_34_SD-MQ.mp4 1.14 GB a40ce5feb923b7ce70e1b65d69301c3c
3. transcript.json 1.63 MB f7be9f66846f19af0eaca3cf6ec4acf0
4. transcript.srt 242.56 KB 85760959af6efe7bf750e621acffd368
5. transcript.txt 131.04 KB 04c37c72646c875c9c61a44b6b96d629
6. transcript.vtt 218.8 KB ea991ef837a81bff6dd3cb5d3548ed08
7. copyright.json Autortiesību fails 3.27 KB bf4472e91d1f5a79b15efad8c17b11e3

Lūdzu uzgaidiet