LV | EN
Nosaukums (latviešu):
Vidzemes televīzijas materiāli
Autors:
Autors nav zināms
Resursa virstips:
Kustīgs attēls
Resursa tips:
Video


Metadati

Nosaukums (latviešu):
Vidzemes televīzijas materiāli
Autors:
Autors nav zināms
Fiziskais raksturojums (latviešu):
180 min.
Fiziskais datu nesējs:
DVCAM videokasete
Oriģināla turētājs (*):
Vidzemes televīzija
Pieder kolekcijai:
Reģionu televīziju videodokumenti - Nav autora (Kolekcija)
Saturs (latviešu):
ŠIS IR MĀKSLĪGĀ INTELEKTA VEIDOTS KOPSAVILKUMS, UN TAJĀ VAR BŪT KĻŪDAS VAI NEPRECIZITĀTES. Ievads un ēdienu gatavošana: lasis lavašā un kartupeļu pankūkas (00:00:00); Lasi lavašā pagatavošana (00:00:36); Kausētā siera izmantošana (00:01:49); Saruna par pavāra mākslu (00:02:14); Par Policijas akadēmiju un darbu policijā (00:02:58); Studijas Vācijā (00:03:38); Aiziešana no policijas (00:04:53); Floristikas uzņēmums un sadarbība ar invalīdiem (00:05:34); Nodokļu politika invalīdu nodarbināšanai (00:07:35); Ekonomikas ministra padomnieka pienākumi (00:09:13); Ekonomiskā krīze un inflācija (00:10:17); Kredītu atmaksas problēmas un nekustamo īpašumu tirgus (00:11:37); Politiskā situācija un uzņēmējdarbības attīstība (00:12:50); Nodokļu politika (00:13:50); Kartupeļu pankūku gatavošana (00:15:55); Ekonomikas jautājumi un Somijas modelis (00:16:03); Kartupeļu pankūku pagatavošanas pabeigšana (00:17:47); Rūdzu maizes tapšanas process (00:18:54); Gatavotā ēdiena degustēšana un gatavošanās kāzām (00:20:45); Nacionālpatriotisms (00:21:15); Pieminekļa celšana Valmierā (00:22:44); Ievads par nākošo raidījuma viesi un viņa māju (00:26:44); Kartupeļu cepšana pēc saimnieka receptes (00:27:36); Pieredze pašvaldības darbā (00:28:54); Vidzemes plānošanas reģions (00:29:49); Plānošanas reģiona nākotne (00:31:07); Kartupeļu cepšanas process (00:31:36); Kartupeļu griešanas veidi (00:32:28); Kartupeļu kārtošana (00:33:51); Ūdens izmantošana kartupeļu cepšanā (00:35:15); Vidzemes gubernators (00:36:14); Vidzemes galvaspilsēta (00:37:14); Valmieras potenciāls (00:37:41); Limbažu rajona piederība (00:38:36); Gatavotā ēdiena degustācija un Triju Zvaigžņu ordenis (00:39:44); Kartupeļu pasniegšana ar kāpostiem (00:40:23); Kāpostu izcelsme (00:40:56); Kāpostu un sīpolu griešana (00:41:28); Kāpostu pagatavošana (00:41:56); Rūdzu maizes gatavošanas process maiznīcā Liepkalne (00:43:19); Iepazīstināšana ar Zaķu kājas māju (00:45:26); Stāsts par zaķiem un lapsām (00:45:41); Mājas nosaukuma izcelsme (00:46:34); Sapņi par lauku mājām un bērnības atmiņas (00:47:04); Saimnieka hobiji un medību trofejas (00:48:17); Puķes kā vaļasprieks (00:50:12); Saimnieces viedoklis par saimnieka darbu (00:50:58); Iepazīšanās stāsts un kopdzīve (00:51:48); Saimnieka degsme par savu pilsētu un Vidzemi (00:53:26); Iepazīšanās ar nākamo viesi un sagatavotie produkti (00:55:27); Kūpinātu zivju pagatavošana (00:56:15); Arņa Grauzes kulinārā pieredze (00:57:35); Atrašanās vieta Vidzemē (00:59:01); Kāpēc vilkšana uz laukiem (01:00:15); Karjera žurnālistikā un darbs Latvijas Radio (01:01:18); Darbs televīzijā (01:02:58); Darbs Briselē (01:03:59); Pieredze Eiropas Savienībā (01:06:09); Gatavotā ēdiena pārbaude (01:08:24); Ekskursija pa apkārtni (01:08:59); Zivju gatavība un degustācija (01:09:02); Pārrunas par Triju Zvaigžņu ordeni un Gruziju (01:10:00); Kāpostu pagatavošana ar kartupeļiem (01:10:18); Rūdzu maizes gatavošana Liepkalna maiznīcā (01:12:00); Saruna par žurnālistiku un karjeras izvēli (01:14:19); Žurnālistikas process (01:15:30); Žurnālistikas darba interesantā puse (01:16:05); Žurnālistikas ikdiena no malas (01:17:30); Panorāma 50 gadu jubileja (01:18:36); Ievads par nākošo viesi un viņa vaļaspriekiem (01:23:25); Saruna par ārstniecības augiem (01:24:15); Kā radās interese par ārstniecības augiem (01:24:52); Dabīgas ārstēšanas nozīme (01:25:03); Kāpēc sāka audzēt ārstniecības augus (01:25:34); Limbažu muzeja direktora darbs (01:25:48); Līgo svētku laika zālīšu spēks (01:26:03); Augu lūkošana dārzā (01:26:50); Gumainā atsūtināte (01:27:13); Gumainās atsūtinātes pielietojums (01:27:51); Ārstnieciskā salvija (01:29:01); Pētījumos par augu spēku (01:30:10); Ārstniecības metodes (01:30:51); Ārstniecības augu lietošana (01:30:59); Balzāma biškrēsliņš (01:31:39); Trīs Zvaigžņu ordeņa saņemšana un kartupeļi (01:32:05); Lucernas lietošana (01:32:55); Tēju vākšana un noderīgie augi (01:33:46); Īpašas tējas no rudens (01:34:19); Nezāļu izmantošana (01:35:28); Rūdzu maizes tapšanas process (01:40:44); Zāļu tēju degustācija (01:41:35); Iepazīšanās ar Zaķu kāju māju un saimnieku (01:41:58); Ievads par nākošo viesi un viņa dāvanu (01:42:17); Gatavotā ēdiena plānošana (01:42:46); Saimnieku satikšana un plānotais ēdiens (01:46:58); Gatavotā steika un gaļas izcelsme (01:47:18); Gaļas sagatavošana (01:49:20); Steiku veidi un to atšķirības (01:49:46); Gaļas audzēšana (01:50:00); Problēmas lauksaimniecībā (01:50:51); Marinēšanas process (01:51:57); Gatavošanās cepšanai (01:52:50); Gaļas marinēšana (01:53:51); Grilēšanas tehnika (01:55:15); Gaļas kvalitāte (01:55:54); Gaļas cepšana un sagatavošana (01:56:00); Steika restorāni Latvijā (01:57:18); Zivs kūpināšana (01:58:04); Gatavības pārbaude (01:58:10); Gaļas temperatūra un griešanas veids (01:58:37); Steika un vīna baudīšana (01:59:35); Mūzika un vaļaspriekā (01:59:51); Gatavotā ēdiena pasniegšana (02:00:04); Diskusija par piena cenām (02:00:31); Ēdiena degustācija (02:01:27); Gatavotā ēdiena pasniegšana (02:01:51); Ieskatāmies maiznīcā Liepkalne (02:04:40); Iepazīšanās ar saimnieku un viņa darbību (02:05:57); Saruna par pienu (02:06:08); Saruna par saimnieka hobijiem (02:06:48); Dažādas garšvielas (02:07:49); Saimnieka dalīšanās ar receptēm (02:08:04); Mūzikas loma saimnieka dzīvē (02:08:58); Iespēja baudīt vīnu un steigties (02:09:16); Saimnieka pagatavotā ēdiena pasniegšana (02:10:16); Darbs celtniecībā (02:12:19); Apkārtnes iekārtošana (02:14:00); Gatavotā ēdiena gatavība (02:15:47); Gatavotā ēdiena degustācija (02:16:10); Saimnieka apņemšanās par dabas ainavas veidošanu (02:16:15); Ievads par nākamo viesi un viņa hobiju (02:16:21); Gatavotā ēdiena apskatīšana un gatavošana (02:17:26); Saimnieka pieredze kultūras jomā (02:17:58); Pārmaiņas dzīvē un grūtības (02:18:40); Darbs celtniecībā (02:20:04); Mūzika un muzicēšana (02:21:04); Gatavošanās ēdiena pasniegšanai (02:21:56); Ēdiena gatavošanas process un sastāvdaļas (02:22:46); Ēdiena kārtošana un gatavošana (02:25:37); Īpašā garša un noformējums (02:27:27); Piedevas ēdienam (02:28:04); Pēdējā porcija un kartupeļi (02:28:36); Jāņu sieru pievienošana (02:29:35); Ēdiena kārtošana (02:30:02); Gatavošanās ēdiena pasniegšanai (02:31:25); Iepazīšanās ar māju un tās apkārtni (02:31:35); Atpūtas vieta un dīķis (02:32:01); Noslēgums un aicinājums uz mielastu (02:33:57).
Izveidošanas datums:
28.09.2024
Labošanas datums:
15.01.2025
APLIS autortiesību statuss:
Aizsargāts ar tiesībām
APLIS piekļuves tiesības:
Šo darbu aizsargā autortiesības un/vai blakustiesības. Šo darbu var brīvi lietot personiskai lietošanai, zinātniskam pētījumam vai pašizglītībai. Citiem izmantošanas veidiem jāsaņem tiesību subjekta (-u) atļauja.
APLIS tiesību paziņojums:
Ir aizsargāts ar autortiesībām — komerciālā apritē neesošs
APLIS piekļuves paziņojums:
Pieejams tīmeklī (bez iespējas lejupielādēt)
Resursa virstips:
Kustīgs attēls
Resursa tips:
Video
URI:
https://dom.lndb.lv/data/obj/1376228
RDF dati | XML dati

Pieejamās datnes

Nosaukums Apraksts Izmērs Hash Piekļuves statuss
1. REGV_VALMIERA_03_42.JPG 4.22 MB 72380e721d2a3ab0db9e7d50e6e465cc Lejupielādēt Atvērt
2. REGV_VALMIERA_03_42_SD-HQ.mp4 1.56 GB 59cbfee07eb016b552458f83cdbd3e7b Lejupielādēt Atvērt

Tehniskās datnes

Nosaukums Apraksts Izmērs Hash
1. REGV_VALMIERA_03_42_SD-MQ.mp4 1.05 GB 1a7f05a73f5de65f9999acfe0f722674
2. transcript.json 1.63 MB 27be55ec74799a8b0a2bf82ca5151da7
3. transcript.vtt 209.16 KB 8f9802c89e16a2c7c318e0a2fcc0195a
4. transcript.srt 236.54 KB 93f4736c643d423adcb9f731761523cc
5. REGV_VALMIERA_03_42_SD-LQ.mp4 571.9 MB 2b96aeae752417e3c9477667a6e5401b
6. transcript.txt 133.56 KB 4ce370aef0639e7b8d570ed207055e8d
7. copyright.json Autortiesību fails 3.27 KB ca404769ef2bf1cfdc1052b6a3ae9db4

Lūdzu uzgaidiet