LV | EN
Nosaukums (latviešu):
Vidzemes televīzijas materiāli
Autors:
Autors nav zināms
Resursa virstips:
Kustīgs attēls
Resursa tips:
Video


Metadati

Nosaukums (latviešu):
Vidzemes televīzijas materiāli
Autors:
Autors nav zināms
Fiziskais raksturojums (latviešu):
180 min.
Fiziskais datu nesējs:
DVCAM videokasete
Oriģināla turētājs:
Vidzemes televīzija
Pieder kolekcijai:
Reģionu televīziju videodokumenti - Nav autora (Kolekcija)
Saturs (latviešu):
ŠIS IR MĀKSLĪGĀ INTELEKTA VEIDOTS KOPSAVILKUMS, UN TAJĀ VAR BŪT KĻŪDAS VAI NEPRECIZITĀTES. Ievads un ēdienu gatavošana: lasis lavašā un kartupeļu pankūkas (00:00:00); Lasi lavašā pagatavošana (00:00:36); Kausētā siera izmantošana (00:01:49); Saruna par pavāra mākslu (00:02:14); Par Policijas akadēmiju un darbu policijā (00:02:58); Studijas Vācijā (00:03:38); Aiziešana no policijas (00:04:53); Floristikas uzņēmums un sadarbība ar invalīdiem (00:05:34); Nodokļu politika invalīdu nodarbināšanai (00:07:35); Ekonomikas ministra padomnieka pienākumi (00:09:13); Ekonomiskā krīze un inflācija (00:10:17); Kredītu atmaksas problēmas un nekustamo īpašumu tirgus (00:11:37); Politiskā situācija un uzņēmējdarbības attīstība (00:12:50); Nodokļu politika (00:13:50); Kartupeļu pankūku gatavošana (00:15:55); Ekonomikas jautājumi un Somijas modelis (00:16:03); Kartupeļu pankūku pagatavošanas pabeigšana (00:17:47); Rūdzu maizes tapšanas process (00:18:54); Gatavotā ēdiena degustēšana un gatavošanās kāzām (00:20:45); Nacionālpatriotisms (00:21:15); Pieminekļa celšana Valmierā (00:22:44); Ievads par nākošo raidījuma viesi un viņa māju (00:26:44); Kartupeļu cepšana pēc saimnieka receptes (00:27:36); Pieredze pašvaldības darbā (00:28:54); Vidzemes plānošanas reģions (00:29:49); Plānošanas reģiona nākotne (00:31:07); Kartupeļu cepšanas process (00:31:36); Kartupeļu griešanas veidi (00:32:28); Kartupeļu kārtošana (00:33:51); Ūdens izmantošana kartupeļu cepšanā (00:35:15); Vidzemes gubernators (00:36:14); Vidzemes galvaspilsēta (00:37:14); Valmieras potenciāls (00:37:41); Limbažu rajona piederība (00:38:36); Gatavotā ēdiena degustācija un Triju Zvaigžņu ordenis (00:39:44); Kartupeļu pasniegšana ar kāpostiem (00:40:23); Kāpostu izcelsme (00:40:56); Kāpostu un sīpolu griešana (00:41:28); Kāpostu pagatavošana (00:41:56); Rūdzu maizes gatavošanas process maiznīcā Liepkalne (00:43:19); Iepazīstināšana ar Zaķu kājas māju (00:45:26); Stāsts par zaķiem un lapsām (00:45:41); Mājas nosaukuma izcelsme (00:46:34); Sapņi par lauku mājām un bērnības atmiņas (00:47:04); Saimnieka hobiji un medību trofejas (00:48:17); Puķes kā vaļasprieks (00:50:12); Saimnieces viedoklis par saimnieka darbu (00:50:58); Iepazīšanās stāsts un kopdzīve (00:51:48); Saimnieka degsme par savu pilsētu un Vidzemi (00:53:26); Iepazīšanās ar nākamo viesi un sagatavotie produkti (00:55:27); Kūpinātu zivju pagatavošana (00:56:15); Arņa Grauzes kulinārā pieredze (00:57:35); Atrašanās vieta Vidzemē (00:59:01); Kāpēc vilkšana uz laukiem (01:00:15); Karjera žurnālistikā un darbs Latvijas Radio (01:01:18); Darbs televīzijā (01:02:58); Darbs Briselē (01:03:59); Pieredze Eiropas Savienībā (01:06:09); Gatavotā ēdiena pārbaude (01:08:24); Ekskursija pa apkārtni (01:08:59); Zivju gatavība un degustācija (01:09:02); Pārrunas par Triju Zvaigžņu ordeni un Gruziju (01:10:00); Kāpostu pagatavošana ar kartupeļiem (01:10:18); Rūdzu maizes gatavošana Liepkalna maiznīcā (01:12:00); Saruna par žurnālistiku un karjeras izvēli (01:14:19); Žurnālistikas process (01:15:30); Žurnālistikas darba interesantā puse (01:16:05); Žurnālistikas ikdiena no malas (01:17:30); Panorāma 50 gadu jubileja (01:18:36); Ievads par nākošo viesi un viņa vaļaspriekiem (01:23:25); Saruna par ārstniecības augiem (01:24:15); Kā radās interese par ārstniecības augiem (01:24:52); Dabīgas ārstēšanas nozīme (01:25:03); Kāpēc sāka audzēt ārstniecības augus (01:25:34); Limbažu muzeja direktora darbs (01:25:48); Līgo svētku laika zālīšu spēks (01:26:03); Augu lūkošana dārzā (01:26:50); Gumainā atsūtināte (01:27:13); Gumainās atsūtinātes pielietojums (01:27:51); Ārstnieciskā salvija (01:29:01); Pētījumos par augu spēku (01:30:10); Ārstniecības metodes (01:30:51); Ārstniecības augu lietošana (01:30:59); Balzāma biškrēsliņš (01:31:39); Trīs Zvaigžņu ordeņa saņemšana un kartupeļi (01:32:05); Lucernas lietošana (01:32:55); Tēju vākšana un noderīgie augi (01:33:46); Īpašas tējas no rudens (01:34:19); Nezāļu izmantošana (01:35:28); Rūdzu maizes tapšanas process (01:40:44); Zāļu tēju degustācija (01:41:35); Iepazīšanās ar Zaķu kāju māju un saimnieku (01:41:58); Ievads par nākošo viesi un viņa dāvanu (01:42:17); Gatavotā ēdiena plānošana (01:42:46); Saimnieku satikšana un plānotais ēdiens (01:46:58); Gatavotā steika un gaļas izcelsme (01:47:18); Gaļas sagatavošana (01:49:20); Steiku veidi un to atšķirības (01:49:46); Gaļas audzēšana (01:50:00); Problēmas lauksaimniecībā (01:50:51); Marinēšanas process (01:51:57); Gatavošanās cepšanai (01:52:50); Gaļas marinēšana (01:53:51); Grilēšanas tehnika (01:55:15); Gaļas kvalitāte (01:55:54); Gaļas cepšana un sagatavošana (01:56:00); Steika restorāni Latvijā (01:57:18); Zivs kūpināšana (01:58:04); Gatavības pārbaude (01:58:10); Gaļas temperatūra un griešanas veids (01:58:37); Steika un vīna baudīšana (01:59:35); Mūzika un vaļaspriekā (01:59:51); Gatavotā ēdiena pasniegšana (02:00:04); Diskusija par piena cenām (02:00:31); Ēdiena degustācija (02:01:27); Gatavotā ēdiena pasniegšana (02:01:51); Ieskatāmies maiznīcā Liepkalne (02:04:40); Iepazīšanās ar saimnieku un viņa darbību (02:05:57); Saruna par pienu (02:06:08); Saruna par saimnieka hobijiem (02:06:48); Dažādas garšvielas (02:07:49); Saimnieka dalīšanās ar receptēm (02:08:04); Mūzikas loma saimnieka dzīvē (02:08:58); Iespēja baudīt vīnu un steigties (02:09:16); Saimnieka pagatavotā ēdiena pasniegšana (02:10:16); Darbs celtniecībā (02:12:19); Apkārtnes iekārtošana (02:14:00); Gatavotā ēdiena gatavība (02:15:47); Gatavotā ēdiena degustācija (02:16:10); Saimnieka apņemšanās par dabas ainavas veidošanu (02:16:15); Ievads par nākamo viesi un viņa hobiju (02:16:21); Gatavotā ēdiena apskatīšana un gatavošana (02:17:26); Saimnieka pieredze kultūras jomā (02:17:58); Pārmaiņas dzīvē un grūtības (02:18:40); Darbs celtniecībā (02:20:04); Mūzika un muzicēšana (02:21:04); Gatavošanās ēdiena pasniegšanai (02:21:56); Ēdiena gatavošanas process un sastāvdaļas (02:22:46); Ēdiena kārtošana un gatavošana (02:25:37); Īpašā garša un noformējums (02:27:27); Piedevas ēdienam (02:28:04); Pēdējā porcija un kartupeļi (02:28:36); Jāņu sieru pievienošana (02:29:35); Ēdiena kārtošana (02:30:02); Gatavošanās ēdiena pasniegšanai (02:31:25); Iepazīšanās ar māju un tās apkārtni (02:31:35); Atpūtas vieta un dīķis (02:32:01); Noslēgums un aicinājums uz mielastu (02:33:57).
Izveidošanas datums:
28.09.2024
Labošanas datums:
15.01.2025
APLIS autortiesību statuss:
Aizsargāts ar tiesībām
APLIS piekļuves tiesības:
Šo darbu aizsargā autortiesības un/vai blakustiesības. Šo darbu var brīvi lietot personiskai lietošanai, zinātniskam pētījumam vai pašizglītībai. Citiem izmantošanas veidiem jāsaņem tiesību subjekta (-u) atļauja.
APLIS tiesību paziņojums:
Ir aizsargāts ar autortiesībām — komerciālā apritē neesošs
APLIS piekļuves paziņojums:
Pieejams tīmeklī (bez iespējas lejupielādēt)
Resursa virstips:
Kustīgs attēls
Resursa tips:
Video
URI:
https://dom.lndb.lv/data/obj/1376228
RDF dati | XML dati

Pieejamās datnes

Nosaukums Apraksts Izmērs Hash Piekļuves statuss
1. REGV_VALMIERA_03_42.JPG 4.22 MB 72380e721d2a3ab0db9e7d50e6e465cc Lejupielādēt Atvērt
2. REGV_VALMIERA_03_42_SD-HQ.mp4 1.56 GB 59cbfee07eb016b552458f83cdbd3e7b Lejupielādēt Atvērt

Tehniskās datnes

Nosaukums Apraksts Izmērs Hash
1. REGV_VALMIERA_03_42_SD-LQ.mp4 571.9 MB 2b96aeae752417e3c9477667a6e5401b
2. REGV_VALMIERA_03_42_SD-MQ.mp4 1.05 GB 1a7f05a73f5de65f9999acfe0f722674
3. transcript.json 1.63 MB 27be55ec74799a8b0a2bf82ca5151da7
4. transcript.srt 236.54 KB 93f4736c643d423adcb9f731761523cc
5. transcript.txt 133.56 KB 4ce370aef0639e7b8d570ed207055e8d
6. transcript.vtt 209.16 KB 8f9802c89e16a2c7c318e0a2fcc0195a
7. copyright.json Autortiesību fails 3.27 KB ca404769ef2bf1cfdc1052b6a3ae9db4

Lūdzu uzgaidiet