LV | EN
Nosaukums (latviešu):
Vidzemes televīzijas materiāli
Autors:
Autors nav zināms
Resursa virstips:
Kustīgs attēls
Resursa tips:
Video


Metadati

Nosaukums (latviešu):
Vidzemes televīzijas materiāli
Autors:
Autors nav zināms
Fiziskais raksturojums (latviešu):
180 min.
Fiziskais datu nesējs:
DVCAM videokasete
Oriģināla turētājs:
Vidzemes televīzija
Pieder kolekcijai:
Reģionu televīziju videodokumenti - Nav autora (Kolekcija)
Saturs (latviešu):
ŠIS IR MĀKSLĪGĀ INTELEKTA VEIDOTS KOPSAVILKUMS, UN TAJĀ VAR BŪT KĻŪDAS VAI NEPRECIZITĀTES. Ievads par jauno gripu un stresu, kā arī iepazīšanās ar ģimenes ārstu Juri Jakovīnu (00:00:20); Reklāmas pauze par Liepkalnu maizi un Valmieras pienu (00:00:43); Ēdiena gatavošanas demonstrācija un stāsti par ģimenes tradīcijām (00:01:33); Atmiņas par izsūtīšanu un Sibīriju (00:02:49); Stāsts par vārda maiņu un izglītību (00:03:37); Diskusija par ēdienu, salātiem un mīklu (00:04:11); Saruna par piena tirdzniecību un cilvēku slimošanu (00:06:16); Padomi veselības uzlabošanai un ukraiņu kandža (00:07:26); Diskusija par cūku gripu un psihosomatiskām slimībām (00:08:12); Stāsts par kļūšanu par ārstu un studijām (00:09:17); Darbs apsardzē un pāreja uz medicīnu (00:10:47); Stāsts par apprecēšanos un pārcelšanos (00:12:35); Darbs atkarību centrā un ziedu bizness (00:14:13); Ēdiena gatavošanas turpinājums un mīklas veidošana (00:15:35); Ēdiena gatavošana un diskusija par veselību (00:17:14); Diskusija par ukraiņu un latviešu ēdieniem, mīklas izveidošana (00:21:11); Mīklas veidošanas process (00:22:20); Saruna par papildus nodarbēm un sēņu audzēšanu (00:22:37); Ēdiena gatavošana un linsēklu sviesta pagatavošana (00:25:18); Gaļas pievienošana un ievads jaunajam ēdienam (00:26:14); Atgriešanās pie ēdiena gatavošanas un Valmieras krējuma nozīme (00:27:09); Piedāvātais ēdiens un gatavošanās svētku galdam (00:27:35); Ēdiena pasniegšana un Liepkalnu maizes reklāma (00:27:55); Reklāma par dedzināšanas sajūtas kontroli, pēc tam sātīga maltīte (00:30:18); Jautājums par morālajām zālēm un dzīves vērtībām (00:30:44); Diskusija par dzīves vērtībām un stresu (00:31:13); Aicinājums pašiem uzņemties iniciatīvu (00:32:01); Atsveicināšanās un reklāmas pauze (00:33:40); Ievads intervijai ar Lačsonu ģimeni par svētkiem (00:34:40); Reklāmas pauze par Liepkalnu maizi un Valmieras pienu (00:35:09); Sagatavošanās latviskajām pusdienām (00:35:43); Valmieras piena dāvanas un gatavošanās pusdienām (00:36:26); Iepazīšanās ar ģimenes locekļiem un gaļas sagriešana (00:37:30); Ģimenes saistība ar medicīnu un darbi (00:38:14); Stāsti par dejošanu un iepazīšanos deju kolektīvā (00:40:51); Atgriešanās pie dejošanas un tās ietekme (00:42:27); Ēdiena gatavošana un stāstījums par pagatavošanu (00:43:44); Medus un sojas mērces izmantošana un latviešu tradicionālā karbonāde (00:44:05); Gatavošanās svētkiem un ģimenes tradīcijas (00:45:08); Tradīcijas Līgo svētkos un latviešu tradīcijas (00:46:42); Valsts svētki un to svinēšanas tradīcijas ģimenē (00:47:30); Ēdienu gatavošana un pieminēšana par Ļeņingradu (00:48:50); Ēdiena gatavošana, medus un sojas mērces recepte (00:50:07); Gaļas šķēles, dārzeņu sautējums, un krējuma mērce (00:51:00); Kartupeļu sagriešana un gatavošana (00:52:01); Kartupeļu un zemeņu salāti (00:53:35); Diskusija par māju, kas filmēta filmā Nopietns cilvēks, un par sapņiem (00:55:30); Stāsts par iepazīšanos un Ziemassvētku tradīcijām (00:57:00); Ģimenes himna un skautu kustība (00:58:01); Skolas teātris un ģimenes ceļojumi (01:00:45); Jaunākās meitas vaļasprieki un talanti (01:01:23); Ēdiena pabeigšana un noformēšana (01:02:25); Valmieras alus un atgriešanās pie Liepkalnu maizes (01:03:00); Liepkalnu maizes un Valmieras piena reklāma (01:03:56); Reklāma par dedzināšanu, tālāk saruna par ēšanu (01:04:50); Atmiņas par neatkarības sākumu un sarkanbaltsarkano karogu (01:05:29); Recepte kā tikt pāri grūtajiem laikiem un dalīšanās ar padomiem (01:07:10); Ievads sarunai ar Krastiņu ģimeni, kas piedalījusies TV šovā (01:09:18); Reklāmas pauze par maizi un pienu (01:11:02); Ģimenes iepazīšana un gatavošanās Ziemassvētkiem (01:12:02); Plāni Ziemassvētku svinībām un ēdienu gatavošana (01:12:39); Kaņepju sviesta gatavošana un citi ēdieni (01:13:49); Zupas gatavošana un salāti (01:15:30); Atmiņas par ģimenes Ziemassvētkiem un tradīcijām (01:16:55); Gatavošanās svētku svinībām un ģimenes tradīcijas (01:17:24); Linsēklu sviesta gatavošana un saruna ar dakteri (01:18:21); Elekropunktūras pielietošana un ārstēšanas metodes (01:20:10); Jaunā Valmieras novada sabiedrisko attiecību speciāliste Eva un darba pienākumi (01:22:41); Ģimenes locekļi stāsta par saviem pienākumiem un vaļaspriekiem (01:24:12); Gatavošanās svētkiem un ģimenes dziedāšana (01:26:56); Atmiņas par bērnību un kopdzīvi (01:27:35); Vēl viena Liepkalnu maizes un Valmieras piena reklāma (01:30:55); Dziesma, kas iet cauri filmām (01:31:19); Saldā ēdiena pagatavošana (01:33:55); Liepkalnu maizes un Valmieras piena reklāma (01:35:15); Saruna ar astroloģi Lindu Ceriņu par nākotni (01:35:53); Linsēklu sviesta gatavošana un gatavošanās zupai (01:36:22); Astroloģe par zvaigžņu likteņiem un nākotni (01:36:42); Gatavošanās karstajam dzērienam (01:37:07); Mūzikas izvēle ģimenes svētkiem un gaidāmais koncerts (01:38:30); Reklāma par Valmieras produktu līniju (01:39:18); Liepkalnu maizes un Valmieras piena reklāma (01:40:11); Dziesma par ziemu un atmiņām (01:40:50); Kā cilvēkiem mainīt domāšanu par notikumiem (01:41:59); Sagatavoti ēdieni un zupas vārīšana (01:42:16); Ziemassvētku noskaņa, un dziesmas par ģimeni (01:43:30); Ievads intervijai ar zemledus makšķernieci Ritu Grabovsku (01:44:38); Reklāma par Liepkalnu maizi un Valmieras pienu (01:44:58); Iepazīšanās ar makšķernieci un runa par viņas vaļaspriekiem (01:45:35); Zivju pagatavošana un stāsti par sacensībām (01:46:18); Stāsts par zivju ķeršanas paņēmieniem un makšķerēšanas sacensībām (01:47:40); Makšķernieces ikdiena un ģimenes makšķerēšanas tradīcijas (01:48:40); Par plāniem Amerikā un dalību čempionātā (01:49:39); Zivju zupas pagatavošana un parādīti padomi (01:50:16); Ritas ceļš uz astroloģijas apgūšanu un vēlākais darbs (01:51:20); Dažādu ēdienu gatavošana un salāti (01:51:51); Kas ir vajadzīgs zupas pagatavošanai un no kā veidot (01:52:55); Diskusija par horoskopiem un nākotni (01:54:04); Kā izvēlēties zivis un ko darīt ar lomiem (01:54:58); Stāsts par zemūdens makšķerēšanas noslēpumiem un to ietekmi (01:55:41); Makšķerēšana kā sports un dažādie aspekti (01:58:50); Ēdiena gatavošana un lomas uz ledus (01:59:50); Ēdiena gatavošana un stāsti par makšķerēšanas dzīvi (02:00:10); Atgriešanās pie zupas pagatavošanas un loma raksturojums (02:04:40); Gatavošanās pusdienām un runāšana par darbu pašvaldībā (02:06:21); Zupas vārīšana un pildījuma gatavošana (02:11:37); Reklāma par Liepkalnu maizi un Valmieras produktiem (02:12:28); Dziesma par ziemu un stāsti par laika pavadīšanu (02:12:50); Dāvanas no Liepkalnu maizes un Valmieras piena (02:14:07); Gatavošanās svētkiem un saruna ar astroloģi par jauno gadu (02:14:14); Zivju zupas gatavošana un atgriešanās pie astroloģijas (02:15:08); Diskusija par Latvijas politiku un izglītības nozīmi (02:18:00); Atsveicināšanās un reklāmas pauze (02:23:58); Iepazīstināšana ar zemledus makšķernieci (02:24:40); Reklāma par Liepkalnu maizi un Valmieras pienu (02:25:06); Pāreja uz makšķerēšanu un parādīta pagatavošana no mazām zivīm (02:26:07); Saruna par zivīm un to pagatavošanu dabā (02:26:53); Receptes demonstrēšana un saruna par zivju garšvielām (02:27:30); Atmiņas par pirmo makšķerēšanu (02:28:48); Saruna par sieviešu makšķerēšanu un lomu (02:29:41); Zivju zupas gatavošana un saruna par mašīnu (02:30:55); Kā pareizi makšķerēt ziemā un par drošību (02:32:25); Asaru zupas pagatavošanas beigas (02:33:37); Zivs pagatavošana un zivju daudzums ledū (02:33:51); Saruna par ģimenes makšķerēšanu un jaunāko asistentu (02:36:35); Runāšana par ģimenes izglītību un hobiju (02:37:38); Saruna par iepirkšanos, atpūtu un makšķerēšanu (02:40:08); Sagatavošanās zupai un garšvielu pievienošana (02:40:44); Diskusija par pareizu un drošu makšķerēšanu (02:42:30); Gatavošanās pusdienām un atgriešanās pie tēmas (02:45:58); Zivju zupas pagatavošana un diskusija par mērķiem (02:46:44); Zivs un kartupeļu gatavošanas pabeigšana (02:48:45); Piedāvājums nobaudīt zivju zupu un atvadīšanās (02:50:10); Pēdējā reklāmas pauze (02:50:56).
Izveidošanas datums:
28.09.2024
Labošanas datums:
15.01.2025
APLIS autortiesību statuss:
Aizsargāts ar tiesībām
APLIS piekļuves tiesības:
Šo darbu aizsargā autortiesības un/vai blakustiesības. Šo darbu var brīvi lietot personiskai lietošanai, zinātniskam pētījumam vai pašizglītībai. Citiem izmantošanas veidiem jāsaņem tiesību subjekta (-u) atļauja.
APLIS tiesību paziņojums:
Ir aizsargāts ar autortiesībām — komerciālā apritē neesošs
APLIS piekļuves paziņojums:
Pieejams tīmeklī (bez iespējas lejupielādēt)
Resursa virstips:
Kustīgs attēls
Resursa tips:
Video
URI:
https://dom.lndb.lv/data/obj/1376236
RDF dati | XML dati

Pieejamās datnes

Nosaukums Apraksts Izmērs Hash Piekļuves statuss
1. REGV_VALMIERA_03_50.JPG 4.77 MB b44ea8f896d1331403bededd54870012 Lejupielādēt Atvērt
2. REGV_VALMIERA_03_50_SD-HQ.mp4 1.7 GB 00735bc1495f41a6a75bf2eddd17ec2d Lejupielādēt Atvērt

Tehniskās datnes

Nosaukums Apraksts Izmērs Hash
1. REGV_VALMIERA_03_50_SD-LQ.mp4 620.21 MB ca09a8edf00a6fcb1ac92a26e064793b
2. REGV_VALMIERA_03_50_SD-MQ.mp4 1.14 GB cd2363d0f146b40c3213ccc9672e7a38
3. transcript.json 1.73 MB 2f4f50302d39de64547b03630bc661df
4. transcript.srt 248.66 KB 5d67f4b6d70c43293559c8d1eca267ca
5. transcript.txt 140.26 KB dcf377f5f47110e893e513b2e96b2d51
6. transcript.vtt 216.95 KB 0dc3a9321936405e2325a8e45c93a664
7. copyright.json Autortiesību fails 3.27 KB d9f0410f454e7095ef39a612c35a83b3

Lūdzu uzgaidiet