LV | EN

Metadati

Nosaukums (latviešu):
Vasaras skola un simpozijs "Meklējot metodes un materiālus: fotogrāfijas mantojums kultūras un mākslas vēstures pētniecībā", 2021. gada 16.-20. augustā
Autors:
Latvijas Nacionālā bibliotēka
Autors:
Latvijas Mākslas akadēmija
Oriģināla radīšanas datums:
2021-08
Anotācija (latviešu):
No 2021. gada 16. līdz 20. augustam notika Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) sadarbībā ar Latvijas Mākslas akadēmiju organizētā vasaras skola "Meklējot metodes un materiālus: fotogrāfijas mantojums kultūras un mākslas vēstures pētniecībā". Tās mērķis bija iepazīstināt ar LNB speciālo krājumu veidiem, pievēršot uzmanību gan oriģinālmateriāliem, gan digitalizētajām kolekcijām; veidot izpratni par dažādu digitalizēto resursu izpētes iespējām, iedziļinoties digitalizācijas stratēģijā un rīkos; stāstīt par fotogrāfijas tipiem un foto kolekciju daudzveidību nacionālo kultūras mantojuma institūciju krājumos; attīstīt priekšstatu par fotogrāfijas pētniecības metodēm un to pielietošanu; rosināt diskusijas par fotogrāfiju kā mākslu, dokumentu un kultūras vērtību. Vasaras skolas sadarbības partneri: Latvijas Nacionālais mākslas muzejs, Latvijas Nacionālais vēstures muzejs un Rakstniecības un mūzikas muzejs.
Pieder kolekcijai:
Latvijas Nacionālās bibliotēkas konferenču, semināru, sanāksmju materiāli (Kolekcija)
Ir daļa:
Vasaras skola "Meklējot metodes un materiālus: fotogrāfijas mantojums kultūras un mākslas vēstures pētniecībā" - Luhaers, Kristians, 1971- - 2021-08 (Fotogrāfija)
Ir daļa:
Vasaras skola un simpozijs "Meklējot metodes un materiālus: fotogrāfijas mantojums kultūras un mākslas pētniecībā", 2021. gada 16.-17. augusts - Latvijas Nacionālā bibliotēka - 2021-08 (Video)
Izveidošanas datums:
16.11.2021
APLIS autortiesību statuss:
Nav definēts APLIS autortiesību statuss
APLIS piekļuves tiesības:
Nav definētas APLIS piekļuves tiesības
APLIS tiesību paziņojums:
Nav definēts APLIS autortiesību paziņojums
APLIS piekļuves paziņojums:
Nav definēts APLIS piekļuves paziņojums
Resursa virstips:
Notikums
Resursa tips:
Notikums
URI:
https://dom.lndb.lv/data/obj/960637
RDF dati | XML dati

Lūdzu uzgaidiet