LV | EN

Metadati

Nosaukums:
The NO LEFTOVER Culinary Arts Techniques from Nordic/Baltic Cuisine at Different Stages-Planning, Cooking, Serving, Marketing, Cleaning : digital course with training materials and tools for adult educators : abstract
Autors:
Nav autora
Izdevējs:
Riga : "HOTEL SCHOOL" Hotel Management College
Publicēšanas datums:
2024
ISBN:
9789934643071
Fiziskais raksturojums:
1 tiešsaistes resurss (132 lp.)
Valoda:
angļu
Pieder kolekcijai:
Grāmatas (Kolekcija)
Pieder kolekcijai:
Digitāli radītās grāmatas (Kolekcija)
ALEPH ID:
LNC04-001216851
Izcelsme:
LOE
Fiziskais datu nesējs:
Digitāli radīts
Izveidošanas datums:
20.12.2024
Labošanas datums:
20.12.2024
APLIS autortiesību statuss:
Nav definēts APLIS autortiesību statuss
APLIS piekļuves tiesības:
Nav definētas APLIS piekļuves tiesības
APLIS tiesību paziņojums:
Nav definēts APLIS autortiesību paziņojums
APLIS piekļuves paziņojums:
Nav definēts APLIS piekļuves paziņojums
Resursa virstips:
Teksts
Resursa tips:
Grāmata
URI:
https://dom.lndb.lv/data/obj/1480428
RDF dati | XML dati

Pieejamās datnes

Nosaukums Apraksts Izmērs Hash Piekļuves statuss
1. Book_4_EN_compressed.pdf 9.76 MB 394c956612eba4bc5789f812b859f498 Nav tiesības lejupielādēt datni

Lūdzu uzgaidiet