LV | EN

Metadati

Nosaukums:
The Collection of the Traditional and Contemporary Nordic/Baltic Recipes : digital course with training materials and tools for adult educators : abstract. Part II, The Contemporary and Innovative Recipes from Nordic/Baltic Cuisine
Autors:
Nav autora
Izdevējs:
Riga : "HOTEL SCHOOL" Hotel Management College
Publicēšanas datums:
2024
ISBN:
9789934643019
Fiziskais raksturojums:
1 tiešsaistes resurss (133 lp.)
Valoda:
angļu
Pieder kolekcijai:
Grāmatas (Kolekcija)
Pieder kolekcijai:
Digitāli radītās grāmatas (Kolekcija)
ALEPH ID:
LNC04-001216865
Izcelsme:
LOE
Fiziskais datu nesējs:
Digitāli radīts
Izveidošanas datums:
20.12.2024
Labošanas datums:
20.12.2024
APLIS autortiesību statuss:
Nav definēts APLIS autortiesību statuss
APLIS piekļuves tiesības:
Nav definētas APLIS piekļuves tiesības
APLIS tiesību paziņojums:
Nav definēts APLIS autortiesību paziņojums
APLIS piekļuves paziņojums:
Nav definēts APLIS piekļuves paziņojums
Resursa virstips:
Teksts
Resursa tips:
Grāmata
URI:
https://dom.lndb.lv/data/obj/1480468
RDF dati | XML dati

Pieejamās datnes

Nosaukums Apraksts Izmērs Hash Piekļuves statuss
1. Book_2_EN_compressed.pdf 16.26 MB 6e18a7d75750e60ed8b4cd33335ad3e0 Nav tiesības lejupielādēt datni

Lūdzu uzgaidiet