DOM
DOM PIEEJA
GRĀMATAS
PERIODIKA
KARTES
WWW ARHĪVS
KOLEKCIJAS
LABORATORIJA
LASĀMKOKS
LV
|
EN
Nosaukums:
The Traditional and Contemporary Food Preservation Technologies from Nordic/Baltic Cuisine : digital course with training materials and tools for adult educators : abstract
Autors:
Nav autora
Izdevējs:
Riga : "HOTEL SCHOOL" Hotel Management College
Publicēšanas datums:
2024
Resursa virstips:
Teksts
Resursa tips:
Grāmata
Metadati
Nosaukums:
The Traditional and Contemporary Food Preservation Technologies from Nordic/Baltic Cuisine : digital course with training materials and tools for adult educators : abstract
Autors:
Nav autora
Izdevējs:
Riga : "HOTEL SCHOOL" Hotel Management College
Publicēšanas datums:
2024
ISBN:
9789934643026
Fiziskais raksturojums:
1 tiešsaistes resurss (87 lp.)
Valoda:
angļu
Vispārīgās piezīmes:
ISBN precizēts ISBN aģentūrā.
Pieder kolekcijai:
Grāmatas (Kolekcija)
Pieder kolekcijai:
Digitāli radītās grāmatas (Kolekcija)
ALEPH ID:
LNC04-001216867
Izcelsme:
LOE
Fiziskais datu nesējs:
Digitāli radīts
Izveidošanas datums:
20.12.2024
Labošanas datums:
20.12.2024
APLIS autortiesību statuss:
Nav definēts APLIS autortiesību statuss
APLIS piekļuves tiesības:
Nav definētas APLIS piekļuves tiesības
APLIS tiesību paziņojums:
Nav definēts APLIS autortiesību paziņojums
APLIS piekļuves paziņojums:
Nav definēts APLIS piekļuves paziņojums
Resursa virstips:
Teksts
Resursa tips:
Grāmata
URI:
https://dom.lndb.lv/data/obj/1480476
RDF dati
|
XML dati
Pieejamās datnes
Nosaukums
Apraksts
Izmērs
Hash
Piekļuves statuss
1.
Nordplus_Brochure_3_EN_compressed.pdf
8.93 MB
5f2f84af6bcd2a7fed95d9f6fc7747e4
Nav tiesības lejupielādēt datni
Lūdzu uzgaidiet